Logo

Logo
Ednostavno neli (najdobri)

C I T A J :)

Ovoj blog e samo zapoznavanje so nas, nisto seriozno zarem ne?!!!! Naskoro oficijalen web sajt za nas so mnogu informacii i muzika bidete so nas kako i do sega.

Jovanco Naumovski -Glaven i odgovoren urednik 10 god so vas

Jovanco Naumovski -Glaven i odgovoren urednik 10 god so vas

TOTA SOUND

TOTA SOUND
Aranzmani za idni i nadezni peaci (STOP ZA ANTI TALENTI )

TOTA SOUND production

Бисер Радио е формирано во 1997 година во Струга. Нашиот предавател е лоциран во село Вишни на надморска висина од 1060 метри и ефективна снага од 300 w при што го покрива во целост регионот на Струга и Охрид. Нашата програма можете да ја следите и на интернет благодарение на www.radiomk.com па слушајте и уживајте.

Dj Ace

Dj Ace

DJ Pepi

DJ  Pepi
7 godini so nas

Ekipata na Biser Radio 2004 god

Ekipata na Biser Radio 2004 god
Секој ден, од 14 до 17 часот, на моденски средената струшка плажа "Бисер", гостите ги забаву[e радио "Бисер". Водителите Богданка и Јован на 101.6 фм емитуваа програма во живо, директно од плажата. Сите познати фаци што одмараа во хотел "Бисер", и сите гости кои што имаа нешто интересно да кажат bea вклучени во радио забавата.